Júniusi hírek

Tisztelet olvasóink!

Véget ért a 2013-2014-es labdarúgó bajnokság. A várakozás felett teljesített majd mindegyik korosztályos csapata az egyesületnek. A felnőttek, az U21-U14 csapataink ezüst érmesek lettek, a kisebbek, pedig a legjobbak között végeztek. Most igazán bebizonyosodott, hogy milyen kemény és remek munka folyik a klubnál, és ez meghozta az eredményeket. Sikeresen visszahódítottuk a szurkolóinkat, és akik már vidékre is elkísérik a srácokat. Itt szeretném megköszönni minden lelkes rajongóknak a sok szeretetet, buzdítást amivel a csapatainkat körülveszik. Minden bajnoki mérkőzésen, sportolóink teljes odaadással küzdöttek. Minden dicséret megilleti nem csak őket, de edzőinket is, kik erőn felett vezeték ily szép sikerre a csapataikat. Nyár nagy részt pihenéssel telik, de azért nem unatkozunk. Páling Zsolt edzőtábort szervezett a gyerekeknek, ami minden évben nagy sikert aratott a szülők és sportolóink körében. Zsolt nagy tapasztalattal tréningezi a srácokat, és sokan ilyenkor kapnak kedvet arra, hogy jöjjenek sportolni a BMSE színeibe. Nagy munka és felelősség egész nap vigyázni a kicsikre, és játékos programokat szervezni, ahol mindenki jól érzi magát, és megszereti a sportot, a mozgás örömeit. Köszönjük Zsoltnak a remek munkát, a sok szeretetet mit gyermekeinknek nyújt, csak így tovább. Június 19.-én az U-13-as, az U-11-es korosztály Egerben egy nagyszabású négynapos tornán vesz részt ahol az Ország különböző részéről érkezett csapatokkal mérkőzik meg. Kosznovszky Gábor és Laskai Tamás vezetésével reméljük Egerben is tudjuk Budakalász hírnevét erősíteni. Biztos remek hangulatban és barátságban fog eltelni e néhány nap. Próbáljuk sportolóinkat összefogni és ösztökélni arra, hogy minél tovább maradjanak a BMSE játékosai. A szünet alatt a háttér munka is folyik, rendbe hozzuk a pályákat, a konténereket, a környezetet, a műfüves pályát, a labdafogó hálókat. Szerencsére sok segítséget kapunk barátainktól, akik nélkül nem tudnánk elvégezni az előttünk álló rengeteg tennivalót.
Farkas Tamás apuka készítettet Budakalász egyesületi pólót, melynek nagy sikere van, sok szurkoló rendelt belőle. Jól fog mutatni a bajnoki mérkőzéseken az egyformába öltözött szurkolósereg. Amúgy a Gól büfében lehet igényelni még.
A bajnokság végén minden korosztálynak megrendeztük az évzáró bankettet, ahol az érmeket átadtuk a sportolóinknak, és egy kis vacsorával kedveskedtünk.
A felnőtt és az utánpótlás csapat évzáróján Rogán László polgármester úr, Kaltner Károly és Máté István képviselőink is megtisztelték a társaságot. Remek hangulatban telt el az este. Polgármester úr köszöntötte sportolóinkat, gratulált az elért eredményért, és biztosította őket, hogy az eddigi nem kevés támogatást továbbra is biztosítja a hivatal. Köszönjük. Mindenkinek jól estek a dicsérő szavak és boldogok voltunk, hogy a város első emberét ennyire érdekli a sport. Mindent egybe vetve, remek szezont zárt ez egyesület. Köszönhető minden tagunknak, sportolóinknak, edzőinknek és az összes személyzetnek, kik vigyáznak gyermekeinkre, és biztosítják számukra a megfelelő körülményt a sportolásra. Külön köszönet Pintér Sándornak és segítőjének, Deák Lajosnak a két csodálatos ezüstéremért, amit a felnőtt és az utánpótlás csapataik értek el. Csak így tovább, mindent bele, dolgozzunk, hogy jövőre fényesebb legyen az érem. Hajrá Kalász.

Sárosi Tibor
BMSE elnök.

oklevél
csapatkep_2014

Vélemény, hozzászólás?