2014. októberi hírek

Tisztelt olvasóink.

Hatalmas küzdelmekkel, remek meccsekkel folyik a focibajnokság a BMSE szakosztályban.  Minden korosztály részt vesz a bajnoki küzdelmekben, nem számít, hogy hétvége vagy ünnep van, első a sport. Nem a szoba, nem a számítógép, nem a semmittevés, hanem a szabadban mozgás, a küzdelem, az egészséges életmód a fontosabb minden gyerek számára. Megtanulni tűrni, viselkedni, tisztelni egymást és kialakítani egy igazi közösséget. A kisebb korosztályos csapataink a Bozsik tornákon kívüli bajnokságban is szerepelnek, hogy minél több mérkőzést játszhassanak. Az U-16-os korosztály nehéz helyzetben van, hisz ahogy már említettem azért  indítottuk őket, hogy azok a gyerekek kik már kiöregedettek az u-14 korosztályból, tudjanak  sportolni és focizni az egyesületben. Előfordul, hogy az ellenfélnek sokkal több cserejátékosa van, így nekünk elég nehéz végig játszani a mérkőzést. A fiúk azért remekül zerepelnek és a középmezőnybe tartoznak. Az U-21-es csapatunk jelenleg másodikak, a felnőttek ötödikek a saját bajnokságukban. Van még lehetőség feljebb kerülni, de figyelembe kell venni, hogy ezeknek a srácoknak nagy része tanul, és főiskolára, egyetemre jár. Így nehéz edzésekre járni, hisz a tanulás most az első. Sok dicséret nekik, hogy így is ilyen remekül szerepelnek. A közönség
továbbra is csodálatos, segítik a csapatainkat, jönnek velünk idegenbe szurkolni, köszönjük nekik és továbbra is várunk minden budakalászi lakost a pályára. Jön a rossz idő, a gyerekek beszorulnak a tornatermekbe, a nagyok viszont az időjárástól függetlenül a szabadtérben fognak edzeni.
Köszönet az iskoláinknak , hogy a kicsiknek egy-két alkalmat adnak, hogy megfelelő körülmények között tréningezzenek. Továbbra is várnánk a Kalászi vállalkozók jelentkezését, hogy a társasági adójuk 70%-ával támogassák az egyesületet a törvény alapján. Gratulálunk az újjáválasztott  képviselőinknek és várjuk továbbra is támogatásukat, és sok sikert kívánunk a munkájukhoz.
Nagy tisztelettel köszöntjük Rogán László Polgármester urat újra választása alkalmából, és neki is sok sikert kívánunk az elkövetkező évekre. A Polgármesteri hivatal segítségére mindég szükségünk van, amint a helyi vállalkozók támogatására is. Megpróbál az egyesület továbbra is megfelelően működni és mindent elkövetni , hogy egyre több Kalászi gyereket tudjunk foglalkoztatni. Célunk nem változott, egészség, becsület, munkabírás, hosszú élet a sport szelleme.

Sárosi Tibor
B.M.S.E elnök

Vélemény, hozzászólás?