2016. áprilisi cikk

Tisztelt Olvasóink!

Szomorú hírrel kell hogy kezdjem írásomat.

Biztosan értesültek róla, és valószínűleg többen ott voltak Bence János, örökös elnökségi tagunk temetésén. Szemekből könny fakadt, s én is nehezen vettem a levegőt hiszen nagyon jól ismertem,  mindig átölelve kedves szóval köszöntettük egymást. Gyermeke Bence is az utánpótlás csapat tehetséges oszlopos tagja. Sokan ismerték szerették, bohókás és mindig vidám volt. A Budakalászi Sportegyesület majd teljes létszámmal jelenvolt a régi és új barátokkal együtt a temetésen. A játékosok körbeállva és egymásba kapaszkodva kiáltották az égbe „hajrá Bence, hajrá Kalász”. Megható volt, látszott mindenkin, hogy szomorú, mert egy igaz családtagot veszített el. Természetesen a következő mérkőzéseken egy perces gyászszünet volt minden hazai mérkőzésen.
Mi is búcsúzunk tőled Janikám legyél példaképe minden Kalászi embernek és az összes focistának hisz amit a helyi sportért tettél, példamutató. Köszönjük, nyugodj békében. Csapataink természetesen kissé szomorúan de a szokásos lelkesedéssel küzdöttek a bajnoki meccseken, fiataljaink remek játékkal fektették kétvállra ellenfelüket.
A jó idő kicsalta a kicsiket, az ovisokat is.  Páling Zsoltnak és Nagy Robinak van elég dolguk a az edzéseken nem pihenhetnek ők sem, hiszen a kis lurkóknak végtelen a kitartásuk, mennek mint a gyorsvonat, és figyelni kell rájuk, nehogy bajuk essen.
Szülök biztatják gyermekeiket, szeretnek lejönni a létesítményre, mert tudják itt jó és becsületes emberek vigyáznak kicsinyeikre. Készülünk a létesítmény bekerítésére, hogy óvjuk a közösség értékeit. Sajnos nem csak budakalásziak közlekednek arrafelé. Csapataink jól szerepelnek, minden korosztályunk dobogós helyen áll. Továbbra is várjuk a Kalászi nézőket.  Május 7.-én szombaton 16:30 perces kezdéssel Budakalász-Pomáz örökrangadó lesz Budakalászon, amit úgy néz ki, az M4 televízió is közvetít. Mindenkit várunk jöjjenek szurkolni.

Sárosi Tibor

BMSE elnök

Vélemény, hozzászólás?