2017. áprilisi cikk

Tisztelt Olvasóink, és kedves Budakalásziak!

Nem igazán a sportról írok most, inkább a gyermekeink és a létesítmény biztonságáról.
Elnézést kell kérnem előre is az érintettektől. Köztudott, hogy nem sokára be lesz kerítve a sporttelep , és így kik a bevásárló központba mennek, más úton kell , hogy közlekedjenek. Az út nem sokkal hosszabb, de jóval biztonságosabb, és kellően kivilágított. Kérem értség meg, hogy muszáj volt ezt a lépést megtenni, mert egyre több rongálás baleset és vandalizmus érte egyesületünket. Minden ami elképzelhetetlen, megtörtént. Nagyon sok ember dolgozik azon , hogy minden rendben működjön, és közel 180 gyermek biztonságban legyen az edzéseken. A felelősség a klubé, és ha bármi baleset történik, a vezetőség felel mindenért. Nem Önök tehetnek arról , hogy a sok pénzért felépített cserepadokat felgyújtották, hogy nem kis áron felújított műfüves pályánkat megrongálták, hogy motorkerékpárral , és kerékpárral közlekedő
emberek a labda után futó gyerekeket veszélyeztetik, sőt  edzés közben egy arra sétáltató ember kutyája megharapott egy fiatal labdarúgónkat. Azt hiszem, ha az önök gyereke vagy unokája ilyen helyzetbe kerülne, biztos felennének háborodva.
Próbálunk mindenre vigyázni, de sajnos nem vagyunk egyformák. Ha csak Budakalásziak járnának az úton nem volna probléma, de sajnos nagyon sok más ember is igénybe veszi ezt a járdát. A  pályáinkat rendszeresen ápoljuk óvjuk, nem edzenek rajta a srácok, hogy ne tegyék tönkre. Másokat nem érdekel, idegenek széttapossák a talajt, eltörik a drága alumínium kapukat, letépik a hálót róla ,és törött sörösüvegeket szórnak szanaszét a pályán, amibe a gyerekek bármikor beleléphetnek.
Kérem Önöket vegyék figyelembe a tényeket, támogassanak minket az elképzeléseinkben, nem olyan nagy az 200 m-rel többet megtett út a gyermekeink biztonságáért, és az Önök által is támogatott létesítmény megóvásáért. Nagyon köszönöm megértésüket, és csak megjegyzem, én is gyalog járok a bevásárló központba. Ha tervünk megvalósul, sokkal nagyobb örömmel látunk neki a munkának, mert tudjuk , hogy holnapra is ott lesz és olyan marad ahogyan azt létrehoztuk. Szeretnék hozzájárulni e gyönyörű parkunk fejlesztéséhez, és minél több gyerek sportolásához.

Vissza a csapatokhoz. A bajnokság elkezdődött, és úgy folytatódik ahogyan abbahagytuk. Győzelmek, remek játék, lelkesedés, csodálatos szülők, és szurkolók. Az utánpótlás és a felnőtt csapataink célja a bajnokság megnyerése, a magasabb osztályba jutása. Szerencsére továbbra és élvezhetjük Rogán László Polgármesterünk, és testületünk bizalmát. Budakalászi vállalkozók is mindenben segítenek és támogatnak. Lehetőségünk van, hogy Budakalász egy igazi utánpótlás bázissá váljon. Kérném Önöket akik olvassák ezt a cikket , magyarázzák meg lakótársainknak a tényeket.

Köszönöm megértésüket , nagy tisztelettel

Sárosi Tibor
BMSE elnöke

Rongalas1Rongalas2
Rongalas3

Vélemény, hozzászólás?