2018. márciusi cikk

Kedves olvasóink!

Van egy közmondás: az álmok igazzá válnak. Beteljesült az egyik álom, felépült a csarnok, a kis műfüves pályát befedtük. A TAO és az Önkormányzat segítségével sikerült létrehozni e hatalmas beruházást. Megoldottuk a sportolóink zavartalan edzési problémáit. Télen, esőben, szélben is lehet sportolni.  Nagyon jó érzés, hogy mindez összejött, nem csak a saját sportolóink használhatják a létesítményt hanem a helyi  ovisok sulisok is tarthatnak tornaórákat. Kicsit szomorú vagyok, mert van egy visszatérő
kérdés a sportegyesületet kettészegő út kapcsán. Sokan úgy vélik ez egy teljesen jó megoldás nem gondolva a gyerekek és a létesítmény biztonságára. Rengeteg munka és felelősség hárul a vezetőségre, és mindent elkövetünk, hogy mindenki meg legyen elégedve. Kértem önöket az előző cikkben az erkölcsi támogatást, most itt a lehetőség, inkább segítsék és támogassák az egyesületünket, hisz az önöké, és gyermekeinké amit létrehozunk. Az elkerülő út nem sokkal hosszabb, de kulturáltabb, tisztább és biztonságosabb. A járda megépül így végkép megfelelővé válik a közlekedésre. Sok helyi lakossal beszéltem kik helyeslik a döntésünket, mert ők is megértik nem csak a kalászi kulturált emberek közlekednek az úton, hanem mások is használják kiket nem érdekel a tisztaság a rend és városunk értéke. Tehát kérem önöket, hogy segítsenek, és támogassák az elképzelésünket. A következő lépés a nagy műfüves pálya építése, amit szeretnénk ősszel elkezdeni. Ezt is TAO és Önkormányzati támogatásból építjük fel. Elszeretnénk jutni a csúcsra, hogy Budakalász elmondhassa, hogy mi mindent megteszünk gyermekeink egészségéért, és létesítményünk egy büszke és fantasztikus jelképe városunknak. Csapataink továbbra is remekelnek. Az U-11 visegrádi tornagyőzelemmel, és az összes különdíjjal tért haza. Továbbra is szeretnénk minden korosztályban a legjobbak lenni, és úgy néz ki ez nem áll messze a csapatoktól.
Nagy köszönet a szülőknek a támogatásért, és fantasztikus lelkesedésért. Csodálatos a hangulat  mérkőzés közben egy gól vagy jó csel után. Lehet szeretni ezt az igazi családot, lehet büszkének lenni, hogy Budakalászon van ilyen, és öröm dolgozni azokért az emberekért kik mindezt megbecsülik. Csatlakozzanak minél többen hozzánk, látogassák gyermekeink mérkőzéseit, és érezzék át mindezt amit leírtam. Még egyszer köszönettel tartozunk Rogán László Polgármester úrnak, a Polgármesteri  hivatalnak, és nem utolsó sorban a Képviselő testületnek a támogatásért, az együttműködésért.
Nagy tisztelettel:
 

Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök
focipalya_sator-2-300x200focipalya_sator-4-300x200

Vélemény, hozzászólás?