2018. júniusi cikk

A csapataink számára véget ért a bajnokság. Minden korosztály remekül szerepelt csoportjában. A felnőttek harmadik, az U-19-es és a U-14-es korosztály a második helyezést érte el. Mindhárom csapatban gólkirályt ünnepelhettünk. Remek teljesítmény köszönhetjük az edzőknek: Laskai Tamásnak, Marczel Zoltánnak, és Pintér Sándornak. Természetesen a srácoknak is kik mindent megtettek a sikerért. Nincs pihenés a bajnokság befejeztével hiszen nem sokára indul a következő szezon. A kicsik ismét részt
vettek Egerben egy nemzetközi tornán. Az U-11-es fiuk párducként küzdve csodálatos játékkal kápráztatták el a közönséget, a szülők, a szurkolók elégedettek voltak a remek teljesítménnyel.
Fenyvesi Zoltán,és Kosznovszky Gábor edzőpáros jól felkészítette a csapatot. Az U-13-as korosztályban se csalódtunk, ők is megmutatták honnan jöttek, és Budakalász megint öregbítette hírnevét. Az egész torna alatt remek volt a hangulat, szülők, gyerekek együtt ünnepeltek, és örültek a sikernek. Miközben csapataink Egerbe voltak,itthon Páling Zsolt vezetésével focitábor indult. Nagyon sok Kalászi lurkó vesz részt a táborban, hisz már évek óta szervezzük, és mindig nagy sikere van a gyerekek körében. Szeretnek idejönni hisz Zsolt nagyszerű munkája és játékos gyakorlatai tetszenek a srácoknak. Sokan lesznek az egyesület igazolt játékosai a tábor után, és megint csak elértük , hogy Budakalászon minél több gyerek sportoljon. Elindult a műfüves pálya építése, és reményeink szerint őszre el is készül, megoldva a téli felkészülési problémákat. A munka nem áll meg,szeretnénk egy szabadidő parkot létrehozni, ahol az összes kalászi gyerek tud mozogni. Az Önkormányzat és Rogán László Polgármester úr nagy figyelemmel kíséri a klub működését, és ahol tudnak mindig segítenek. Köszönet ezért.

 

Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök

Vélemény, hozzászólás?