2018. novemberi cikk

Tisztelt Olvasóink!

Lassan beköszön az igazi tél, a hideg, a hó átveszi a hatalmat. A medvék is elmennek aludni. A mi sportolóink viszont folytatják munkájukat, és továbbra is szorgalmasan edzenek, készülnek a fut-cal  terem tornákra. Minden korosztálynak megvan a téli programja. Edzőink csak kevés pihenőt engedélyeznek a srácoknak, hisz nem lehet lustálkodni, mert tavasszal ismét be kell bizonyítani, mi vagyunk a legjobbak.  A műfüves pályák és a fedett csarnok biztosítják számukra a zavartalan edzéseket. Terveink szerint sok edzőmérkőzés, és teremtorna szerepel az elképzeléseinkben. Büszkék lehetünk sportolóinkra, hiszen minden korosztály remekül szerepelt az ősz folyamán. Nagyon jó a kapcsolatunk a többi sportegyesülettel, a Vasas  és a Puskás Ferenc labdarúgó akadémia árgus szemekkel figyeli gyerekeinket, hogy a tehetséges játékosokat leigazolják egyesületükbe.
Nagy büszkeségünk, hogy a saját nevelésű Kosznovszky Márk bekerült az U-17-es Magyar válogatottba. Továbbra is célunk a tömegsport mellett, minél több kiváló labdarúgót nevelni a Magyar labdarúgás számára. Jó irányba haladunk, hogy Budakalász az ország egyik kiváló nevelő egyesülete legyen. Szerencsére ebben partner az önkormányzat és Rogán László Polgármester úr is.
Sokat dolgozunk ezért, hogy minden rendben menjen és az egyesület tovább fejlődjön. Szükség van öltözőkre, hiszen a létszámunk lassan eléri a kétszáz főt, és a régi öltözőket már kinőttük. Szeretnénk olyan körülményeket biztosítani a sportolóknak , hogy igazán elégetettek legyenek. Szeretnénk a városnak a Budakalászi embernek megfelelni. Öröm látni, hogy a most felépített műfüves pálya  állandóan a gyerek zsivajtól hangos. Nagyon sok mérkőzést szervezünk a fiataloknak. Legutóbb a Vasas Akadémia U-11-es csapatát fogatta Fenyvesi Zoltán tehetséges hasonló korosztályú csapata. A fedett kis műfüves pálya is teljes gőzzel üzemel, nem csak az iskolások hanem Páling Zsolt ovisai és az U-9-es korosztálya folyamatosan edzenek. Legyünk büszkék, hogy Budakalásznak ilyen lehetőségei vannak. Kérem a vállalkozókat támogassák a klubot a TAO adta lehetőségükkel.
Nagyon köszönöm a szülőknek az egész évi kitartást , és támogatást, hiszen nélkülük nem tudnánk megfelelően működni. Van mikor már hajnalban indul a karaván az idegenbe játszott mérkőzésekre, és ők biztosítják, hogy időben megérkezzünk a helyszínre. Minden fordulón ott vannak, és buzdítják a gyerekeket. Tízórai, üdítő, egy pár biztató szó mindig ott van a tarsolyban. Maradjunk ilyenek, szeressük a csapatainkat, figyeljünk gyermekeink egészségére, és tegyünk meg mindent, hogy Budakalász legyen az ország mintaképe. Nagyon boldog ünnepeket és békés karácsonyt kíván   az egyesületünk minden sportolója ,és vezetősége.
November 22.-én három játékosunk is átvette ünnepi kereteken belül a gólkirályságért járó serleget, és az oklevelet. Friedrich Bence U-14 , Oblath Ádám U-19, és Erőss Tamás a felnőtt csapat gólkirálya lett. Gratulálunk nekik. A képek a gálán készültek.

Sárosi Tibor

B.M.S.E elnök

Friedrich Bence

Friedrich Bence

Friedrich Bence

Oblath Ádám

Oblath Ádám

Erőss Tamás

Erőss Tamás

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?