2019. áprilisi cikk

Kedves Olvasóink!

Nem mindennapi tényt hajtott végre felnőtt csapatunk az Isaszeg elleni bajnoki mérkőzésen. Mint minden fordulóra most is becsülettel készültek a fiúk az összecsapásra, mely számunkra nagyon fontos volt, hogy győztesen hagyjuk el a küzdőteret. A mérkőzés jól indult, és már a tizedik percben egy nullára vezettünk. Nem sokáig mert mindjárt a középkezdés után kiegyenlített Isaszeg, aztán nem sokára kettő-egy, nem ide. Támadtunk védekeztünk, mindent megpróbáltunk, de nem sikerült semmi. Jött a szünet, a pihenő, a Mester szavai az öltözőben. Elkezdődött a második félidő, mindjárt kaptunk még egy gólt.
Három-egy Isaszeg javára, és itt valami történt. Hirtelen hangos lett a futballpálya, és elkezdtek dobogni  a kalászi szívek. Mindenki küzdött, harcolt, biztatták egymást a srácok. A Mester a kispadról mint egy igazi karmester irányított, a fiúk pedig követték utasításait. Jöttek a gólok egymás után. Hihetetlen játék, hihetetlen akarat hihetetlen győzni akarás. A vége hat-három Budakalász javára. Minden elismerés a csapatnak, mert megmutatták milyen egy Budakalászi csapat, és hogyan kel küzdeni Budakalász színéért. A mérkőzés végén a kifáradt kimerült játékosok egymásba ölelkezve, csendben gratuláltak egymásnak, és csak annyit mondtak, ez jó mulatság férfi munka volt. Köszönjük a szurkolóknak,a fantasztikus biztatást, a csapatnak pedig, hogy igazi boldog húsvétot ajándékozott Budakalász sportszerető lakosainak. Továbbra is várunk mindenkit szeretettel a mérkőzésekre, megérdemlik a fiúk a biztatást, jöjjenek nézzék meg a csapatot, kik csodákra is képesek.
Várjuk mindenki támogatását az adójának 1% kával. Adószámunk:19175780-1-13 . Támogatásukat nagyon köszönjük, hisz ne feledjük s Budakalászi Munkás Sportegyesület Városunk legnagyobb egyesülete és közel kétszáz sportolója van, többnyire gyerekek.
Nagy tisztelettel:

Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök

Vélemény, hozzászólás?