2019 májusi cikk

Kedves olvasóink!

Ismét eltelt egy hónap,és hamarosan véget ér a 2018-2019-es megyei labdarúgó bajnokság. Az utolsó mérkőzések még izgalmasak, mert a helyezések még mindig nem dőltek el. Nagyszerű szezon,remek küzdelmek, és többnyire Budakalászi sikerek jellemezték a bajnokságot. Minden korosztály, vagy dobogós, vagy annak közelében végzett. Sportolóink bebizonyították, mindig helyén van a szívük, és az egyesületért, Budakalászért igazán tudnak küzdeni. Komoly nehéz mérkőzések vannak mögöttünk, és mint tudjuk a sikert nem adják ingyen. Szemünk előtt fejlődnek fiaink, és a szülők is érzik, hogy a mozgásra szükség van. Szurkolóink örömmel jönnek a mérkőzésekre, hisz látják játékosaink küzdeni akarását, és fiataljaink fejlődését. Köszönjük a Budakalászi lakosoknak a kitartó támogatásukat, és
mindenképp számítunk rájuk a következő bajnokságban is. Rendkívüli dolog, hogy felnőtt csapatunk bejutott a Pest megyei kupa döntőjébe, több magasabb osztályú csapatot kiverve. Ez remek előzménye a közelgő jubileumnak, mert 2020 év a Budakalászi Munkás Sportegyesület száz éves évfordulója. Meg rendeztük a megye egyik legnagyobb U-11-es tornáját. Minden részvevő elégedetten nyilatkozott, és gratuláltak a csodálatos létesítményhez, jó hangulat, sportszerű küzdelem, érmek, oklevelek, különdíjak, finom zsíros kenyér, minden volt mi szem- szájnak ingere.
Köszönet a Budakalászi vállalkozóknak a támogatást, és hogy ők is csatlakoztak a mi kis családunkhoz. Köszönet Rogán László Polgármester úrnak, a hivatalnak, a Képviselő testületnek a támogatást, mert igazán nagy segítséget kap az egyesület tőlük.
Szépülünk, fejlődünk, tervezünk, és vigyázunk arra, hogy sportolóink méltóan tudjanak edzeni, és mindig emlékezzenek, hol nevelkedtek, hol kezdték el sportpályafutásukat. Büszkék vagyunk Kosznovszky Márkra, ki a Magyar U-17-es válogatottal kijutott a világbajnokságra. Márk saját nevelésű játékosunk volt, legye ő a mi példaképünk.
A képen az U-9-es srácok.

Sárosi Tibor<
B.M.S.E. elnök

Vélemény, hozzászólás?