2019. novemberi cikk

Tisztelt olvasóink!

Véget ért az őszi bajnokság, elkezdődtek a téli teremtornák. Minden korosztály részt vesz a szövetség által rendezett bajnokságokon. Nem pihenek a srácok, és keményen folytatják a munkát, hogy tavaszra átvigyék remek formájukat. Minden elismerés csapatainknak. Megint bebizonyították, a Budakalászi sportolóinknak helyén van a szívük. Fantasztikus eredmények, fantasztikus helytállás. Az edzések a kitartás az akarat meghozta gyümölcsét. A tabella elején végzet mindegyik korosztály.
Csak gratulálni tudok, és úgy érzem megérte a rengeteg törődés, a munka amit edzőink és a vezetőség végzett. Nagy köszönet a szülőknek, a szurkolóknak a sok segítségért. Sokat dolgozunk, hogy a körülmények megfelelőek legyenek sportolóinknak, próbálunk mindent megtenni, hogy egyesületünk méltó legyen híréhez. A Magyar Labdarúgó Szövetség nagy elismeréssel van az utánpótlás nevelésben elért eredményekhez, és kiemelten kíséri figyelemmel a munkánkat. Edzőink is teljes odaadással végzik munkájukat. Szeretnénk tovább szépíteni a létesítményt, és nagy álmunk hogy felújítsuk klubházunkat, plusz öltözőt alakítsunk ki, hisz a létszám szerencsére növekszik, és a gyerekek megérdemlik, hogy kulturált körülmények kötött sportolhassanak. Nagy szükségünk van az Önkormányzat támogatására, gondolok a Társasági adó által való beruházás önrészére. Remélem sikerülnek terveink, hisz nem magunkért hanem a kalászi gyerekekért tesszük. Legyünk büszkék, hogy városunkban ilyen remek és egészséges fiatalok élnek. Legyen mindenki számára Budakalász a példa, hisz sok olyan város van ahol nem tudnak utánpótlás csapatokat kiállítani.
Nagy öröm számunkra a felnőtt csapat szereplése. Hat pont előnnyel vezetik a tabellát, és reméljük ez az előny megmarad jövőre is, és sikerül megnyerni a bajnokságot. Le a kalappal szurkolóink előtt kik mindenhova elkísérik a csapatot. Szeretnék kérni minden budakalászi embert, támogassák egyesületünket, jöjjenek szurkolni, hisz sportolóink megérdemlik mert ők a mi gyerekeink.

Nagy tisztelettel:
Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök

Felnőtt csapat 2019

Vélemény, hozzászólás?