2020. februári cikk

Kedves olvasóink!

A futball Európa bajnokság miatt korán kezdődtek el a megyei bajnokságok is. Sajnos ez számunkra nem jó, hiszen februárban a pálya talaja nem megfelelő a mérkőzések lebonyolítására. Mivel több korosztályunk is szerepel a bajnokságban, így elég sok pénzbe kerülnek a pályabérlések. Ha nem oldjuk meg a mérkőzések lébonyolítását, akkor büntetőpontokat kapnak a csapatok. Így egyelőre Pomázi műfüves pályán játsszuk le a bajnoki mérkőzéseket. Amúgy is szerény körülmények között működik az
egyesület, és ezért ez nagy érvágás. Idén is elég komoly terveket szeretnénk megvalósítani.
Felújítanánk a klubházunkat, és öltözőket alakítanánk ki. A létszám növekedése miatt erre nagy szükségünk van. A konténerek helyére egy szép szabadidőparkot szeretnénk létrehozni, ahol kosárlabda pálya, pingpong asztalok lennének, és a Budakalászi emberek számára egy kertmozit is létrehoznánk. Természetesen ez elég sok pénzbe kerül. Szerencsére a beruházásra meg van a TAO támogatás, de az önrészre szükségünk van, ami a beruházás harminc százaléka. Erre várnánk a segítséget, hisz ha ez megvalósul az egy gyönyörű szintfoltja lesz Városunknak. Mi próbálunk mindent megtenni azért, hogy gyerekeink megfelelő körülmények között sportolhassanak. Jó kapcsolatunk van a kalászi iskolákkal, és továbbra is az egyesületnél tartják, sátorban a tornaórákat a gyerekeknek. Célunk, hogy minél többet tudjunk segíteni a fiataljainknak a sport és a mozgás megszeretetéséért. Sok a teendőnk sok a munka, de szívesen csináljuk. Felnőtt csapatunk az első mérkőzésen vereséget szenvedett, egy nagyon durva mérkőzésem. A hazai mérkőzéseket már Pomázon játsszuk le, vasárnaponként. Minden szurkolót szeretettel várunk.
Továbbra is várjuk a kalászi gyerekeket, lehetőség van a sportolásra megfelelő körülmények között, és magasan képzet edzői gárda várja őket.
Nagy tisztelettel várjuk az Önkormányzat támogatását hiszen s sportegyesület a városé a kalászi embereké  és sportolni vágyó fiataloké.
Nagy tisztelettel:

Sárosi Tibor
B.M.S.E. el nök

Vélemény, hozzászólás?