2015. áprilisi hír

Kedves olvasóink!

Elkezdődtek a korosztályos bajnokságok és sportolóink most bizonyíthatják, hogy az alapozáson becsülettel végrehajtották a megfelelő munkát. Az első Bozsik torna a kicsiknek jól sikerült. Pomázon, minden korosztály becsülettel helyt állt. U-16-os fiatalok hazai pályán 3:2-re kikaptak ugyan, de játékukkal és erőlétükkel nem volt probléma. Tudják a győzelemhez egy kis szerencse is kell. Deák Lajos edző gratulált a csapatnak, és biztatta őket, majd legközelebb szerencsésebbek leszünk.
A helyszínen szépszámú közönség buzdította a srácokat, a szülők jótanácsokkal látták el csemetéiket. A mérkőzés végén finom zsíros kenyér, lila hagyma, üdítő várta a fáradt focistákat, majd egy rövid megbeszélés után hajrá Kalász kiáltással mindenki elindult hazafelé.
Természetesen megígérve, legközelebb nyerünk. A felnőtt csapat sajnos Dunakeszi ellen 1:0-ra vesztet, majd Szigetgyöngyével 1:1-es döntetlent játszott. Nem magyarázat, de elég tartalékosan állt ki csapatunk. Sok a sérült, a hiányzó. Pintér Sándor vezetőedző nem esett kétségbe, hozzá mert nyúlni a fiatalokhoz, akik saját nevelésű srácok, és nem vallottak szégyent. A következő mérkőzés Leányfalú lesz. Nem könnyű mérkőzés , de bízunk szurkolóinkba,hogy továbbra is elkísérik csapatunkat és buzdítsák a fiukat, ahogy ezt szokták tenni. Nagy öröm a vezetőség számára, hogy vannak olyan utánpótláskorú játékosok kikre bármikor lehet számítani.
Mint már sok fórumon elmondtam, szeretnénk egy focisulit létrehozni a Puskás akadémia segítségével, hogy a Dunakanyar egyik kiemelkedő utánpótlás-nevelő bázisa legyen Budakalász. Sok tehetséges fiatal focista él a környéken. Az önkormányzat is partner terveink megvalósításában, és segíti ez egyesületünket céljaink elérésébe. Továbbra is számítunk a Kalászi vállalkozók támogatására, a közönség szurkolására, és sportolóink jó eredményeire.

Sárosi Tibor

BMSE elnöke.

Vélemény, hozzászólás?