2017 augusztusi cikk

Csak egy kicsin múlott.

Csupán öt percre volt csapatunk a bravúrtól, a Magyar Kupa következő fordulójától.

Az eredmény a nyolcvanötödik percben 1:1-re állt. Mi támadtunk, és Erőss Tamás hatalmas lövését a  Salgótarjáni védő a gólvonalról rúgta ki, majd szögletrúgás következett volna, de a játékvezetőhölgy meglepetésre kirúgást ítélt, bár a partjelző jelezte, hogy mi jövünk a szöglettel. Egy pillanatra tanácstalanok lettünk, és a védelem nem zárt vissza. Kirúgás után a Salgótarjáni jobbszélsője elviharzott a jobboldalon, de a mi hátvédünk résen volt, és test- test elleni küzdelembe mindketten elestek.  A játékvezető aki ekkorra teljesen elfelejtette, hogy egyáltalán hol van, tizenegyest adott az ellenfél javára. Döbbenet, hogy lehet ilyet ítélni az utolsó percekben. Természetesen berúgták a büntetőt, 2:1-re módosult a mérkőzés. A hátralévő pár percben megpróbáltunk mindent az egyenlítésért, minek következtében kitámadtunk, és sajnos kaptunk még egy gólt. Így a végeredmény 3:1 Salgótarján javára. A remek közönség, kik szép számmal kilátogattak a mérkőzésre, nagy tapssal jutalmazta a srácok teljesítményét, és szép volt fiuk skandálásával kísérte az öltözőbe a csapatot.

Nem volt miért szégyenkeznünk, végig méltó ellenfele voltunk a jóval magasabb osztályban szereplő Salgótarjánnak. Most a feladatunk a saját bajnokságunk megnyerése, ahol pillanatnyilag vezetjük a tabellát. Játékosaink mindent megtesznek a cél érdekében, de szurkolónktól is várjuk a támogatást.

Egy kicsit zavaró, hogy a hazai pályánk a sok eső következtében alkalmatlan a mérkőzések lejátszására így Pomázon kell játszani a mérkőzéseinket a műfüvön. A fiatalok is jól szerepelnek a bajnokságukban. A kemény edzések, a kitartás meghozza gyümölcsét. Beindult az ovi foci, és egyre több kalászi lurkó kezdi el a sportolást. Nagy szükség volna a műfüves pálya befedésére, és itt kérném a kalászi vállalkozókat, hogy TAO által adott lehetőségükkel támogassák egyesületünket. Továbbra is várjuk szurkolóinkat segítség csapatainkat a buzdítással. Hajrá Kalász. Hajrá B.M.S.E.

Végül és nem utolsósorban, köszönet Jegyző úrnak, Udvarhelyi Istvánnak a segítségét, hogy a Város rendészet emberei jelenlétükkel, biztosították a kupameccs biztonságos lebonyolítását.

Vélemény, hozzászólás?