2017. decemberi hír

Tisztelt olvasóink!

Beköszöntött a zord idő, de sportolóink vidámak, és elégedettek.

Minden korosztályunk nagyszerű teljesítményt nyújtott az őszi bajnoki idényben. Az U-14-es fiuk, elsőként zárták a saját bajnokságukat, és ez mindenképp dicséretre méltó. Sikerük kulcsa a kitartó munka,a fegyelmezett játék, és egymásért való küzdelem. Az U-19-es korosztály második, a felnőtt szintén a második helyen végzett, de mindkét csapatnak nagy esélye van a bajnokság megnyeréséhez. A kicsik télen terembe folytatják az edzéseket, a nagyobbak, a szabadban, műfüvön tréningeznek. Tehát munka nem áll meg. Részt veszünk teremtornákon, téli műfüves bajnokságokon, mindent elkövetünk azért, hogy tavasszal egy felkészült gárda folytassa a küzdelmeket. Célunk mimnél jobb eredmény elérése.  Reméljük január végére sikerül befedni a műfüves pályánkat, és akkor egy kicsit könnyebb lesz az alapozás. Edzőink továbbra is fantasztikus munkát végeznek, nem engednek semmiféle lazulást, és megpróbálják a maximumot kihozni a srácokból. Továbbra is szeretnénk kiemelkedő egyesület lenni, és arra törekedni, hogy minél több tehetséges sportolót adjunk a Magyar labdarúgásnak. Sok munka és kitartás kell, hogy jól működjön az egyesület, és ezért a vezetőségnek mindenre oda kell figyelni. Nehéz mindenkinek megfelelni. Közel kettőszáz sportolónk van a különböző korosztályban. A létesítményt több száz ember látogatja, és mi megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy mindenki jól érezze magát és elégedett legyen a körülményekkel.

Sajnos még mindig nem tudtuk körbekeríteni a területünket, így rengeteg kárunk van. Értékeink pályáink állandó veszélyben vannak, és a gyerekeknek sem biztonságos, mert sajnos egyesek nem veszik figyelembe, hogy itt edzések folynak, kicsik futkároznak. Remélem, ez a probléma is hamarosan megoldódik. Felújítottuk az edzőpálya világítását, takarékosabb lámpákat helyeztünk el. Annak ellenére , hogy mindent megteszünk a jó kapcsolatokért, feljelentették az egyesületet. Nem megfelelő a zajvédelem, és a világítás is zavar egyeseket. Tehát újabb problémát kel megoldani.

Itt van lassan az év vége, megtartjuk sportolóinknak az évzáró bulikat, és megköszönjük mindenkinek az egész évi munkát, támogatást, kitartást, a szurkolóknak a buzdítást. Köszönjük az Önkormányzat egész évi segítségét. Jövőre ugyan ilyen becsülettel, és lelkesedéssel folytatjuk a munkát. Maradunk  Budakalász szlogenjéhez méltóak. Minden kedves olvasónak, és sportszerető lakosunknak, boldog békés ünnepeket kíván az egyesület összes tagja.

Vélemény, hozzászólás?