2021. júliusi hírek

Tisztelt olvasóink!

Javában tombol a nyár nagy a hőség, de sportolóink nem pihennek készülnek a következő bajnokságra. A nevezések megtörténtek, és várjuk a sorsolást. Neveztük az U7-es, az U9-es, az U11-es, az U13-as, az U16-os, az U19-es és a felnőtt csapatokat. Közel száznyolcvan sportolója van a klubnak és minden korosztályba keményen folynak az edzések Az utánpótlás csapataink részt vesznek a Bozsik tornákon is.

Vezetőségünk bővült hisz nagyon sok a munka, teendők. A közgyűlés megválasztotta Sallai Györgyöt, Vadas Attilát, Huszár Jánost a tagságba, ezenkívül Horváth Antal és Kosznovszky Gábor alelnök, Sárosi Tibor elnök alkotják a vezetőséget. Mindent elkövetünk, hogy minél több gyerek igazoljon az egyesületünkbe és minél fiatalabban kezdjék meg az egészséges életet.

A felnőtt bajnokság augusztus 15.-én kezdődik hazai pályán. Nehéz lesz ez az év is, de mindent elkövetünk a bennmaradásért a megye egybe, és szeretnénk remek közönségünknek sok örömet okozni. Bajzát Péter az új tréner, fantasztikus edzések folynak. Vadas Attila segíti a munkáját. Többen eligazoltak magasabb osztályba, mire büszkék vagyunk, mert innen lehet lemérni a klubunk nagyságát.
Szépen halad a klubház és öltöző építése, nagyon várjuk, hogy birtokba vehessük.

Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök

Vélemény, hozzászólás?