2021. novemberi hírek

Tisztelt olvasóink!

Az őszi forduló befejeződött a járványügyi helyzet miatt. A csapatoknak ugyan lett volna lehetőségük
lejátszani a hátralevő mérkőzéseket, de nagy többséggel inkább nem vállalták.
Budakalászi futballcsapat vezetősége is úgy döntött az összes korosztálynak elhalasztják a bajnoki
mérkőzéseiket. Viszont az eddig lejátszott mérkőzések alapján fantasztikus eredmény a klub számára,
hogy minden korosztály remekül helytállt a saját bajnokságában. Több mint százötven gyerek rúgja a bőrt
az egyesületünkben, és mindegyik kölyökre büszkék lehetünk. Szívvel lélekkel fociznak, tökéletes edzésmunkát végeznek, szeretik az egyesületünket, és természetesen Budakalászért dobog a szívük. Most az edzések folytatódnak, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával. Szinte teljes létszámmal vesznek részt a gyerekek az edzéseken.
Sok sportoló visszaigazolt az egyesületünkbe talán rájöttek arra,hogy igazán itt érzik jól magukat, és egy nagy család tagjai.
Az eddigi legnagyobb igazolás a felnőtt csapathoz fűződik. A nyár folyamán a csapatunk tagja lett Bajzát Péter és Somorjai Tamás.
Bajzát Péter kétszeres MB, egyszeres gólkirály, Magyar kupagyőztes játékos. Somorjai Tamás pedig Magyar bajnok Ferencvárossal, Magyar kupa és szuperkupa győztes játékos. Büszkék vagyunk, hogy ilyen futballisták játszanak csapatunkba, és ha a pályán vannak fantasztikus dolgokat művelnek. Péter az első mérkőzésen mesterhármassal mutatkozott be, Tamás pedig a hátvéd sorban mutatott kimagasló teljesítményt. A szurkolók nyílt tapssal köszönték meg nagyszerű játékukat. A csapat tagjai de az összes sportolónk büszke arra, hogy ilyen focistákkal együtt sportolhat. Mindkét játékos nagy szeretettel jött Budakalászra, mint mondták, megszerettük ezt a környezetet, az itteni embereket, és a csapat nagyon szimpatikus. Péter szülei Egerből minden mérkőzésre eljönnek és drukkolnak a srácoknak. Jelenleg tizedik
helyen áll a csapat, és mivel most jutottunk fel a Megye első osztályba ez szép teljesítmény. Megint csak annyit tudok hozzá jegyezni, hogy az egyesületünk Budakalász legnagyobb klubja, sokat fejlődünk, szépülünk, nagyon várjuk a támogatást és a segítséget, mert ennyi gyerek megérdemelné az odafigyelést

Nagy tisztelettel.

Sárosi Tibor
B.M.S.E. elnök

Bajzát Péter

Vélemény, hozzászólás?